Home

Achtergrond 161 x bekeken

Ondernemers ontevreden over diensten overheid

Ondernemers blijven ontevreden over de diensten van Nederlandse gemeenten.

Gemiddeld scoren de gemeenten een 5,3 voor hun dienstverlening. Dat blijkt uit dinsdag gepubliceerd onderzoek van adviesorganisatie Ernst & Young in samenwerking met verscheidene werkgeversorganisaties.

Ernst & Young ondervroeg ongeveer zeshonderd ondernemers. Onvrede is er vooral over de service, de kennis en de afhandelingstermijnen bij de overheid.

Ondernemers ergeren zich er aan dat zij veelvuldig dezelfde informatie naar verschillende overheidsinstanties moeten sturen. Zij zouden het liefst meer informatie digitaal willen aanleveren, al verwacht slechts een kwart dat de overheid deze gegevens goed beveiligt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.