Home

Achtergrond 154 x bekeken

Nederlandse nog in de race voor 'droombaan'

Tienduizenden deelnemers vielen al af, maar Magali Heuberger (25) uit Amsterdam is nog altijd in de race voor 'de beste baan ter wereld'.

Zij mag mogelijk een halfjaar lang een tropisch eiland voor de Australische kust 'bewaken', tegen een salaris van 10.000 euro per maand.
Heuberger is samen met vijftien anderen geselecteerd voor de volgende ronde in een competitie van het bureau voor toerisme in de Australische deelstaat Queensland. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.

De zestien overgebleven kandidaten worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, aldus het toeristenbureau. Wie wint mag een halfjaar zonnebaden, snorkelen, zeilen, zwemmen en rondvluchten maken over het paradijselijke Hamilton Eiland, nabij het befaamde Great Barrier Reef. De 'baan', waar ruim 35.000 sollicitanten op reageerden, is onderdeel van een reclamecampagne om het toerisme te promoten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.