Home

Achtergrond 465 x bekeken 3 reacties

Lely introduceert A3 Next, opvolger van de A3-melkrobot

Lely heeft de opvolger van de A3-robot geïntroduceerd: de A3 Next. De robot heeft een strakkere look gekregen. Zo heeft bijvoorbeeld de arm nu een rvs-kap in plaats van een rode kap van plastic.

Belangrijker is de nieuwe koppeling tussen voeren en melken waarmee het voer dynamisch wordt gestuurd op de melkgift (ontwikkeld door Agrovision en ASG). Dit spaart krachtvoerkosten. De meetsensoren voor de melkkwaliteit (MQC) zitten voortaan in de arm zelf. Zo is de melkstroom beter te controleren. De emmers voor melkseparatie zijn voortaan los van de robot te plaatsen op een plek waar de veehouder dat wil. De robot is compatibel met de oude A3, heeft een vergelijkbare prijs en is dit jaar leverbaar.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Willem

  WAT EEN PLAATJE!!! LIVE LIFE LELY!!!

 • no-profile-image

  chris wijsman

  mooi produkt ,maar is hij goedkoper in energie verbruik

 • no-profile-image

  Lely for Life if you want to Live

  nee Lely kiest ervoor zoveel mogelijk energie te verbruiken. Zo warmt de aarde sneller op en kost het over 25jaar juist amper energie om het water warm genoeg te krijgen voor het spoelen..

  met het oog op de toekomst want we moeten er niet aan denken dat onze kinderen straks geen warm water meer hebben als er ook geen olie en stroom meer is

Of registreer je om te kunnen reageren.