Home

Achtergrond 159 x bekeken

Achtervolging eindigt in Westlandse slagerij

Een wilde achtervolging waarbij politieagenten een bestelauto op de korrel hadden, eindigde vanochtend in een slagerij in de Westlandse gemeente De Lier.

De 26-jarige bestuurder uit Westland belandde met zijn wagen middenin de slagerij. De politie sprak vandaag van een ravage. De agenten wilden de bestelauto in Den Hoorn laten stoppen voor een controle. In plaats van te stoppen ging de bestuurder er met forse snelheid vandoor. Daarbij reed hij in De Lier een 4 meter hoge talud af.

Uiteindelijk ramde de wagen de voorgevel van een slagerij aan de Hoofdstraat en kwam de auto tot stilstand. De man probeerde lopend weg te komen maar werd in de kraag gevat door de politie. Hij had te veel gedronken en drugs gebruikt. Zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd.

Bewoners van de appartementen boven de slagerij moesten de nacht elders doorbrengen. Ze mogen vermoedelijk vrijdag weer naar hun woning terug.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.