Home

Achtergrond 154 x bekeken

Zeker tien doden door schietpartij Alabama

Een man heeft dinsdag in de staat Alabama in het zuiden van de Verenigde Staten zeker negen mensen gedood. Daarna bracht hij zichzelf om het leven.

Dat hebben de autoriteiten in Alabama bekendgemaakt. Ze vermoeden dat de schutter bij zeker vier schietincidenten betrokken was. Zijn motief is niet bekend. De identiteit van de man is niet bekendgemaakt.

De schietpartij begon in het stadje Samson. De man bracht daar in een huis vier volwassenen en een kind om. In Samson en daarbuiten maakte hij meer slachtoffers. De schietpartij eindigde bijna 20 kilometer verderop in Geneva, waar de schutter de lokale politiechef ernstig verwondde. De gewapende man vond zelf de dood in een fabriekspand in Geneva

Samson en Geneva zijn kleine stadjes in het zuiden van Alabama, niet ver van de grens met Florida.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.