Home

Achtergrond 175 x bekeken

Vrijwillig aan de slag tijdens MADD

Tussen de 40.000 en 50.000 vrijwilligers moeten vrijdag en zaterdag het verschil gaan maken in het kader van Make a Difference Day (MADD), een initiatief van onder meer het Oranje Fonds.

De vrijwilligers helpen belangeloos bij stichtingen en instellingen. Aan de vrijwilligersdag doen talloze mensen, bedrijven en scholen mee.
Staatssecretaris Jet Bussemaker van VWS geeft vrijdag samen met radiopresentator Sander de Heer de aftrap in IJsselstein.

Ook leden van het koningshuis zetten zich vrijwillig in voor allerlei doelen. Zo steken prins Willem-Alexander en prinses Máxima vrijdag de handen uit de mouwen voor het opknappen van een speeltuin.

Zaterdag bezoekt koningin Beatrix een kunstinstituut voor blinden en slechtzienden in Zeist en zijn prins Constantijn en prinses Laurentien bij Stichting Kico in Scheerwolde. Zij helpen met het begeleiden van een vakantieweekend voor kinderen met een bijzondere achtergrond. Pieter van Vollenhoven doet op zaterdagochtend mee aan een controle bij de vrijwillige politie in Noord-Limburg.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.