Home

Achtergrond 228 x bekeken 3 reacties

Vleeskuikens week 12/2009

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  red

  Waneer komen de mesters in opstand tegen het onrecht wat hun wordt aangedaan vorig jaar bij deze vrije prijzen was de bcp veel hoger waarom nu niet? Waar blijft het geld wat exstra wordt verdiend bij de slagers?
  Waneer komt dit bij de mensen die het eigenlijk nodig hebben.Of vinden de mesters het zo wel goed En laten zo 5 á 6 cent per kg aan hun beurs voorbij gaan.
  Elke zich zelf respecterende ondernemer neemt dit toch niet.Laat de nvp en de nop doen waarvoor ze zijn opgericht kom op voor de belangen van hun leden.

 • no-profile-image

  mester

  mevrouw og meneer red.noord.nl

  Waarom reageert U niet op de voerprijzen. Deze zijn naar mijn mening ook gestegen. Of heeft U soms belang in de voerwereld ? zie Uw reactie graag tegemoet.

 • no-profile-image

  red

  Reactie
  beste mester als ik op voer wil reageren doe ik dat niet bij de pluimveeprijzen maar ben het wel met u eens dat het voer veel te duur is. Maar de verschillen per voerfabriek zij wel erg groot de één zakt nog terwijl de ander alweer stijgt
  Maar blijft staan dat de opbrengst prijs te laag is. En mijn schrijven is vooral bedoeld om de bestuurders wakker te schudden.

Of registreer je om te kunnen reageren.