Home

Achtergrond 155 x bekeken

Obama: geen snelle oplossingen crisis

Er zijn geen snelle oplossingen voor de recessie. De Verenigde Staten hebben daarom een "alomvattende strategie'' nodig om de economische problemen aan te pakken.

Dit heeft de Amerikaanse president Barack Obama gisteren gezegd tijdens een persconferentie. Hij sprak in deze tijden van hypothekencrisis zijn steun uit aan ,,verantwoordelijke huizenbezitters'' en beloofde aandacht voor het creëren van banen.

Herhaaldelijk hekelde Obama "roekeloze speculatie'' die geen blijvende welvaart creëert. Hij riep de Amerikanen op gezamenlijk aan een betere toekomst op de lange termijn te werken. Daartoe behoren volgens hem een duurzaam energiebeleid en investeringen in het onderwijs.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.