Home

Achtergrond 188 x bekeken

Nederlanders zijn gelukkig met sociale leven

Vergeleken met Duitsers en Belgen zijn Nederlanders vaker tevreden over hun sociale netwerk.

70 Procent van de Nederlanders ervaart dat zo. In Duitsland en België is dat iets meer dan de helft, respectievelijk 53 en 54 procent. Dat heeft Center Parcs woensdag laten weten.

De organisatie baseert dit op basis van online-onderzoek van Lightspeed Research onder ruim 1.700 mensen uit de drie landen. Nederlanders zouden graag meer tijd aan vrienden willen besteden. Toch staat tijdsdruk hun vriendschappelijke relaties niet in de weg.

Bij onze zuider- en oosterburen is dit wel het geval. In hun vrije tijd gaan Duitsers het liefste op vakantie met alleen de partner en/of kinderen. Belgen en Nederlanders daarentegen gaan ook graag met anderen op vakantie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.