Home

Achtergrond 163 x bekeken 3 reacties

NVV wil onderzoek affaire Ramekers

De NVV wil dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar de hele affaire rond het aftreden van PVV-voorzitter Ramekers en het toegekende wachtgeld.

Het landelijk bestuur van de Nederlandse Varkenshouders Vakbond stuurt zijn voorzitter Wyno Zwanenburg met die opdracht naar de vergadering van het dagelijks bestuur van het Productschap Vee en Vlees, maandag aanstaande.

Zwanenburg is blij dat zijn NVV-bestuur de urgentie van zo’n onderzoek benadrukt. "Dit onderzoek is een absolute must omdat er anders altijd mist en wantrouwen rond het productschap blijft hangen". Hij hoopt zijn medeleden van het dagelijks bestuur van het schap met dat argument over de streep te krijgen. "Ze moeten niet denken dat deze affaire wel vanzelf dood bloedt, want dat gebeurt niet".

De NVV wil dat het onderzoek wordt uitgevoerd door iemand die geen banden heeft met het productschap en volstrekt onafhankelijk is.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Goed dat de nvv dit onderneemd met de mededeling dat de leden van lto die vergoeding betalen en niet het pvv Immers ze hebben dit in het geniep gedaan zoals andere zaken Dus betalen lto en niet op anderen afwentellen

 • no-profile-image

  Verdoofd

  DIT IS EEN EITJE. Denk dat een student-rechten, DIT VARKENTJE WEL KAN WASSSEN!

 • no-profile-image

  Jan Roovers

  Laat het onderzoek maar uitvoeren door Charlie Aptroot, die heeft geen banden met het productschap.

Of registreer je om te kunnen reageren.