Home

Achtergrond 163 x bekeken 2 reacties

'Kabinet, stop mensen bang te maken'

Het kabinet moet stoppen mensen bang te maken.

Dat zei D66-leider Alexander Pechtold vandaag in zijn toespraak op het partijcongres in Rotterdam. Als voorbeeld noemde hij CDA-fractieleider Pieter van Geel die eerder op de dag zei dat als er niets gebeurt de staatsschuld volgend jaar oploopt met 100 miljoen euro per dag.

Volgens Pechtold heeft het kabinet te lang gewacht met maatregelen om de recessie het hoofd te bieden. Op Prinsjesdag deed het kabinet alsof de dijken de aanzwellende orkaan wel zouden weerstaan en presenteerde het een "surrealistische begroting'', zei Pechtold.

Het kabinet moet stoppen mensen bang te maken met WW-duur, AOW-leeftijd, heffingskorting en het opwerpen van taboes over bijvoorbeeld de hypotheekrenteaftrek, vindt hij. "Laat partijen zeggen wat ze wel willen.''

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Geen D(omme) 66er

  Pechthold ....?, die man maakte er toen hij deel uit maakte van het kabinet, zelf een potje van!
  D66 is een jo-jo partij die geen enkel wapenfeit op haar naam wist te zetten.
  Ik hoor nog die van mierlo zeggen, dat als zijn partij minder dan 7 zetels zou halen het de hoogste tijd is om de handdoek in de ring te gooien!
  Wie eenmaal op zo een blauwe zetel heeft gezeten én met andermans geld heeft gesmeten, die krijgt last van het Heintje Davids* syndroom.
  De P.V.V. heeft overtuigde en vastbesloten kiezers, maar waar D66 haar bestaansrecht aan ontleent, ontgaat mij ten ene male!
  * Heintje Davids was een toneelspeelster
  (beter dan pechthold), die maar geen afscheid kon nemen van de aandacht én het applaus, zodoende organiseerde zij
  drie maal haar eigen afscheid met alle toeters en bellen die daarbij horen.
  Pechthold mag van mij via de zijdeur verdwijnen.

 • no-profile-image

  dirk

  Dan moet men eerst maar eens stelling nemen tegen lui als gore etc die niets anders doen dan mensen met valse voorwendselen bang maken en vervolgens de portemonnee om laten schudden .Mensen voor niets bang maken en ze wijs maken dat er spuitjes zijn die kanker kunnen voorkomen!?

Of registreer je om te kunnen reageren.