Home

Achtergrond 172 x bekeken 3 reacties

Duurzaam ondernemen lijdt niet onder crisis

Driekwart van de Nederlandse bedrijven heeft geen plannen om duurzame investeringen te schrappen als gevolg van de financiële crisis.

Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde Duurzaamheidsbarometer van accountants- en adviesorganisatie PricewaterhouseCoopers onder 238 Nederlandse directeuren, managers en beleidsverantwoordelijken.

Bijna een vijfde van de bedrijven heeft zelfs besloten om nog duurzamer te ondernemen. Slechts zes procent heeft de investeringen voor een beter milieu gereduceerd of stopgezet.

Driekwart van de ondervraagden vindt dat topbeloningen afhankelijk moeten worden van niet-financiële resultaten. Volgens de barometer zien vooral aandeelhouders dat niet zitten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Welnee,ik investeer er lustig op los,innoveer me een bult ,gelukkig dat de banken die flauwekul op dit moment niet financieren!

 • no-profile-image

  n.karsten

  als je duurzaam onderneemt dan lijdt je onder de ontwetendheid en door de belachelijke bureaucratie van dit ambtenaaaaaaaaaren land

 • no-profile-image

  gert

  topbeloningen worden ook gegeven bij slechte resultaten, zie ING,hier draait de belastingbetaler weer voor op,ook Bos heeft hier geen vat,het is gewoon zakkenvullen

Of registreer je om te kunnen reageren.