Home

Achtergrond 153 x bekeken 5 reacties

Ahold boert goed

Supermarktconcern Ahold heeft in de laatste drie maanden van het jaar een nettowinst geboekt van 285 miljoen euro.

Het bedrijfsresultaat kwam uit op 365 miljoen euro, zo maakte het concern vrijdag bekend. De behaalde resultaten liggen hoger dan de verwachting van analisten. In het vierde kwartaal van 2007 bedroeg de nettowinst 262 miljoen euro en het bedrijfsresultaat 253 miljoen euro. Dat was nog inclusief het inmiddels verkochte onderdeel Schuitema.

De bruto winstmarge van de winkelactiviteiten kwam in 2008 uit op 5 procent, aan de bovenkant van de afgegeven verwachting van 4,8 tot 5,3 procent. Ahold gaf net als veel andere bedrijven geen verwachting voor 2009. Topman John Rishton zei wel dat ondanks een verdere verslechtering van de economische omstandigheden het koopgedrag van klanten in de eerste weken van 2009 niet wezenlijk is veranderd.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  uitgemolken

  frieslandcampina -2,25 daar kan ah wel mee verder

 • no-profile-image

  fryske boer

  hier kan veel over gezegd worden maar dit bericht spreekt voor zich zelf ik krijg hier echt een onbehagelijk gevoel bij wij boeren allemaal hard aan het werk ter ere van de supermarkten

 • no-profile-image

  veehouder

  De complete land en tuinbouwsector wordt uitgebuit door albert heijn ,schande

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Hoe hard moeten de boeren het vel over de oren getrokken krijgen ,voordat ze begrijpen dat de voedselverkoop collectief weer terug in eigen hand moet?

 • no-profile-image

  Veehouder

  Neelie Kroes wordt nog steeds gesponserd door appie, anders kan dit bericht niet kloppen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.