Home

Achtergrond 199 x bekeken

Vliegramp in Amazone-gebied eist 24 levens

Door het neerstorten van een vliegtuig in de Braziliaanse deelstaat Amazonas zijn zondag 24 mensen om het leven gekomen.

Vier mensen hebben de crash overleefd. Dat hebben de autoriteiten in het Zuid-Amerikaanse land zondag laten weten, aldus de Braziliaanse nieuwssite G1. Het vliegtuig was zaterdag van Coari vertrokken met bestemming Manaus. Het toestel stortte neer in de rivier Manacapuru. De autoriteiten vermoeden dat het vliegtuig motorproblemen had.

Hulpverleners zochten in de nacht van zaterdag op zondag naar overlevenden. Na het beëindigen van de zoektocht lieten de autoriteiten weten dat slechts vier inzittenden van het toestel de crash hebben overleefd. Ook de twee piloten zijn omgekomen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.