Home

Achtergrond 245 x bekeken

Toch akkoord nieuwe cao FloraHolland

CNV Dienstenbond heeft vrijdagavond 13 februari alsnog een akkoord bereikt voor een nieuwe cao bij FloraHolland.

Nadat de leden van CNV eerdere voorstellen van tafel veegden is er nu een bod gekomen dat positief wordt voorgelegd aan de CNV-leden.

De looptijd van de nieuwe cao wordt 12 maanden in plaats van de eerder genoemde 15. Daarbij is een loonsverhoging van 2,5 procent toegezegd. CNV Dienstenbond is van mening dat het maximaal haalbare is behaald, gezien de huidige situatie bij de veiling.

FloraHolland zal in 2009 inzetten op kostenbesparing. Er zullen volgens de directie geen gedwongen ontslagen vallen, maar tijdelijke contracten zullen niet worden verlengd en tijdelijk zal er een vacaturestop komen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.