Home

Achtergrond 259 x bekeken

Restaurant overweegt betaling in natura

Gasten van restaurant Cuba Libre in Vijlen (Limburg) mogen vanaf maart elke woensdag afdingen op de prijs van een speciaal onderhandelingsmenu. Een bod in natura wordt ook in overweging genomen, laat het restaurant vandaag weten.

Het aanbod heeft alles te maken met de huidige crisis, zegt eigenaar Viktor Terpstra van het restaurant. ,,Zelfs de aloude ruilhandel is bespreekbaar'', zegt Terpstra. Desgewenst kunnen gasten ook tegen een zacht prijsje een crisismenu bestellen, of een zogenoemd Bosmenu laten financieren.

Om Bos te helpen kunnen gasten met hun ideeën om de financiële crisis aan te pakken terecht bij de ober. De ideeën worden ingediend bij het ministerie van Financiën en het beste idee krijgt een gratis driegangendiner voor twee personen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.