Home

Achtergrond 282 x bekeken

Miljoenenopdrachten voor Grontmij

Advies- en ingenieursbedrijf Grontmij heeft opdrachten binnengehaald in Nederland en Cyprus met een totale waarde van ruim 13 miljoen euro.

Dat heeft het bedrijf uit De Bilt donderdag nabeurs bekendgemaakt. Grontmij heeft, samen met twee andere partijen, van de gemeente Utrecht opdracht gekregen voor aan aantal grote infrastructurele projecten ter waarde van 7 miljoen euro. In opdracht van het Kadaster gaat het bedrijf de komende jaren enige duizenden lappen grond in het hele land opmeten. Daarmee is een bedrag van 2 miljoen euro gemoeid.

Verder heeft Grontmij een order gekregen van de Europese Commissie om de regering van het Turks-Cypriotische deel van Cyprus te assisteren bij de verwerking van afval en afvalwater. Het contract is voor drie jaar en levert in totaal circa 4,2 miljoen euro op.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.