Home

Achtergrond 206 x bekeken

Man vermoord in kwekerij en vervolgens verbrand

De man die vorig jaar in brand is gestoken op een braakliggend terrein in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek, is vermoedelijk in een hennepkwekerij doodgestoken.

De politie vond daar een luchtbed met een plas bloed erop. Dat kwam woensdag naar voren tijdens de eerste behandeling van de zaak bij de rechtbank in Rotterdam. Voor de moord, het in brand steken en het achterlaten van het lichaam zit de 48-jarige Burhan C. uit Rotterdam vast. Hij ontkent iets met de dood van de man met wie hij zaken deed, te maken te hebben, aldus zijn advocaat na afloop van de zogeheten pro-formazitting.

Binnenkort laat het Openbaar Ministerie op de plek waar de man in brand is gestoken, een reconstructie uitvoeren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.