Home

Achtergrond 509 x bekeken 11 reacties

Henk Visser spant rechtszaak aan tegen Radar

Henk Visser, ex-directeur van vleesverwerkingsbedrijf Friesland Beef, gaat een rechtszaak aanspannen tegen Tros Radar.

Friesland Beef sloot de deuren nadat het bedrijf door de uitzending van Radar geen bestaansrecht meer had.

Dinsdag schreef de Raad voor de Journalistiek al dat Radar Friesland Beef ten onrechte in opspraak heeft gebracht met de uitzending. Visser is erg gelukkig met die uitspraak, zegt zijn woordvoerder. "Dit is een mooi opstapje naar de rechtszaak. Die gaan we op redelijk korte termijn aanspannen met als inzet rectificatie en een schadevergoeding."

Lees ook Radar bracht Friesland Beef onterecht in opspraak

Foto

Kelly Lubbers

Laatste reacties

 • no-profile-image

  lol

  Driek, dan is er bij jou toch iets mis... Je wenst een ander toch zoiets niet toe? En als wij volgens jou dieren vermoorden dan moet je ook naar SBB kijken, want die KUNNEN bijvoeren maar doen het met opzet NIET omdat het natuur zou verstoren, nou, het is iig toch geen natuur dan kun je net zo goed bijvoeren.

 • no-profile-image

  pola

  Grijp je kans, wordt allen lid van Wakker Nederland!

 • no-profile-image

  Berend

  Succes Henk Visser.
  Hoop dat het recht mag zegevieren.
  Wordt hoog tijd dat deze maffiapraktijken worden aangepakt.

 • no-profile-image

  gert

  t,is net als de exota kwestie waarin marcel van dam exota te kijk zette, wat de VARA later 6 miljoen gulden heeft gekost.exota is door negatieve publiciteit failliet gegaan ,door riooljournalistiek van marcel van dam

 • no-profile-image

  boertje lunteren

  Succes henk ,procedeer ze maar kapot,dat is het enigste wat helpt bij deze bende die denken dat ze onder het mom van vrije journalistiek,alles maar kunnen en mogen doen.Is die presentatrice ook niet op gerelateerd aan de pvd op 1 of andere manier? Dacht dat ik dat eens ergens had gelezen

 • no-profile-image

  vleesverwerkingsbedrijf oosting

  Henk gefeliciteerd,
  trek nu radar maar het vel over de oren

 • no-profile-image

  oostlander

  Mocht het tot een uitspraak komen wat leidt tot schadevergoeding, dan kan een ieder wel raden wie deze uiteindelijk kan betalen...........!!!!! Er moet maar eens fors gesneden worden in de belastingverspilcultuur die omroepland heet. We worden opgescheept met allerlei achterlijke omroepjes die bakken met geld verspillen aan onzinnige televisie. Neem LLink krijgen 7 miljoen voor een paar uurtjes TV, floortje dessing reist de wereld rond voor een betere wereld beurt 2 ton salaris en roept help ons we gaan failliet want we kunnen niet met zoveel geld omgaan. En zo is er nog veel meer mis in deze BELASTINGEFTELING!

 • no-profile-image

  H.W. Gruithuijzen

  Kunnen wat mij betreft niet genoeg van die vleescriminelen kapot en failliet gaan. Was toch een geweldige actie van Radar. Dat er nog vele mogen volgen! Stop de vleesmaffia!

 • no-profile-image

  Driek van Vliet

  Ach...denk maar niet aan al die honderdduizenden dieren die elke dag vermoord worden he... "Jeroen in het buitenland"..... Anoniemer kan niet he. Nu nog even flink zijn en je echte/achter naam en woonplaats vermelden. DAN pas een ander iets verwijten, sukkel. En ik zie liever 1.000.000 extra mensen naar de voedselbank en ontslagen dan 1 dier vermoord. Jij zal eens moeten leren dat jij van dieren moet afblijven. Maar ja, voor jou "zijn het maar dieren he"...

 • no-profile-image

  kwekje@hotmail.com

  Pola,

  Waarom?
  Om verdachtte figuren als een Volker G te sponsoren? Of mee sponseren van halve waarheden?

 • no-profile-image

  kwekje@hotmail.com

  En nu nog eens onder je echte naam schrijven. En al die mensen die ontslagen zijn of de toeleveringsbedrijven. Ach zijn maar mensen en we hebben voedselbanken.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.