Home

Achtergrond 109 x bekeken

Geld aardwarmte vooral in Westen en Oosten

De subsidiebedragen van telkens 2 miljoen euro uit de MEI-regeling zijn toegekend aan zes telers uit vooral het Westen en Oosten van Nederland. Betrouwbare bronnen melden dat.

Bekend al was dat in Westland en de Koekoekspolder (tweemaal) projecten zijn goedgekeurd. Naar nu bekend is geworden, heeft potplantenkwekerij Ammerlaan uit Pijnacker een toekenning verkregen. Een woordvoerder bevestigt dat. In deze regio kreeg een plantenkweker uit Berkel & Rodenrijs eveneens subsidie, zo blijkt uit de gegevens.

Als laatste project wordt een bedrijf in de Noordoostpolder genoemd. Het bedrijf was niet bereikbaar voor commentaar. Het ministerie van LNV maakte bekend dat bij de toekenning sprake is van geografische spreiding, maar daarbij is een Limburgse aanvraag ogenschijnlijk niet toegekend. In totaal is aan zes projecten circa 12 miljoen euro toegekend, meldt LNV.

Of registreer je om te kunnen reageren.