Home

Achtergrond 167 x bekeken

Een week lang feest voor vrouwen in Den Haag

Den Haag staat vanaf 1 maart in het teken van vrouwen.

Met het 8maartfestival spelen vrouwen in de stad tot en met Internationale Vrouwendag (8 maart) de hoofdrol. Heel de week zijn er in de stad op diverse plaatsen activiteiten op het gebied van emancipatie, zoals workshops, debatten en optredens. Ook laten Haagse powervrouwen hun kwaliteiten zien.

De week wordt op de actiedag van de vrouwenbeweging afgesloten met een groots feest in het Haagse stadhuis. Op het Haags Vrouwenfeest neemt onder andere Hedy d'Ancona deel aan een debat over de economische zelfstandigheid van vrouwen.
Om te zorgen dat iedereen weet dat het fesitval er aankomt, rijdt een felroze tram door de hofstad.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.