Home

Achtergrond 513 x bekeken 10 reacties

Bontje van Verburg niet te bont

Minister Gerda Verburg (LNV) heeft de kinderen van de Wilhelminaschool in Woerden niet het verkeerde voorbeeld gegeven door een jas met een bontkraagje te dragen.

De kraag van het jasje dat de CDA-bewindsvrouw droeg, was niet van echt bont maar vervaardigd van synthetische materialen.

Verburg schrijft dit in antwoord op schriftelijke Kamervragen van Marianne Thieme (PvdD), die aandringt op een etiketteringsplicht voor bontproducten, zodat de consument weet wat die koopt. Verburg was op 21 januari in Woerden vanwege het nationale Voorleesontbijt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Patrick

  @ Down Under.
  Globaal moet je dingen ook in tijd zien en in systemen.
  Vooral na WOII zijn er afspraken gemaakt, logisch, om de wereld weer op te bouwen, belangen werden verdeeld en een toekomst werd afgesproken door een kleine groep mensen. Echter niet iedereen hield zich eraan, of veranderde het naar eigen inzicht.
  Globalsering is dus een groot drama geworden. Vrije markt is een grote leugen geweest. Afrika kan de hele wereld voeden als je het gaat ontwikkelen. Echter afspraak was dat afrika zich niet mocht ontwikkelen op technologisch vlak, bevolkingsgroei mocht niet groeien en economisch mocht het niet ontwikkeld worden.
  Het financieel economisch systeem is ook een ramp geworden, monitair beleid is een leugen geweest. Een kleine groep heeft zich verrijkt.
  Alles tenkoste van gewone mensen, en letterlijk over leven en dood is er beslist en wordt er nog steeds beslist.
  Wel is interessant dat 1 persoon het op economische en finacieele zaken de laatse 50 jaar altijd goed zat in voorspeelingen en op moreel en ethisch niveau.
  In deze wereld heb je alleen vijanden of vrienden.
  Maar interessant is het zeker wel dat iemand het altijd perfect voorspelde, inzag en mensen centraal stelde inplaats van systemen.
  http://www.larouchepac.com/ Persoonlijk zie ik het ook wel een beetje op die manier.
  Persoonlijk denk ik dat alle systemen netjes weer op een andere manier moeten worden opgebouwd op alle niveaus.
  Dit is nu de grootste crisis in de laatse 100den jaren die we tegemoetgaan.
  Op alle niveaus, maar oplossingen zijn er ook, maar vraagt veel inzet en een iets ethische kijk op zaken in het algemeen.
  En landbouw en voedsel voorziening is belangrijk om een wereld te voeden, alleen echter niet op de huidige manier.
  Kijk de meeste politeieke leiders snappen er zelf geen enkel kous van en toch moeten ze een land leiden, beetje dramatisch lijkt me. De antwoorden zijn er ook in tijden van grote veranderingen, ondanks, of juist door de chaos, en dit is de grootse verandering in humankind en zal toekomstige kansen voor toekomstige generaties bepalen of letterlijk nooit meer geven.

 • no-profile-image

  Patrick

  @Down Under, wordt hard aan gewerkt.

 • no-profile-image

  down under

  Patrick kom maar met suggesties

 • no-profile-image

  lol

  Ik heb liever dat ze mijn belastinggeld aan nuttigere dingen besteden zoals het inperken van de economische crisis.

 • no-profile-image

  Berend Botje

  Ja Patrick, wir hatten doch schon mal einige Leute die das Alles ändern wollten, Stalin, Hitler, Mao und Pol Pot wussten auch genau wie die Weltortnung eingerichtet werden sollte. Und der Patrick weiss auch genau was geschehen muss.
  Patrick fur President. Susse Traume Patrick.

 • no-profile-image

  boer

  Niet het verkeerde voorbeeld ?? Bont is een kwaliteitsproduct en aangezien het beste bont (ook gezien welzijn ed) toch echt uit NL komt. Verburg moet gewoon echt bont dragen van NL dieren, dan had ze een goed voorbeeld gegeven. Waarom verstoppen om te zeggen dat het nepbont was. En waar hebben we het hier over, het was een VOORLEESONTBIJT !!!!!!!!!!!!!!!! DAAR GING HET OM EN NIET OM BONT !!!!!!!!! Echt weer pvdd, die weten niet wat belangrijk is en als zij aan de macht zullen komen (wat nooit gebeurt) dan gaat het land pas echt naar de knopen omdat hun niet weten dat er belangrijkere zaken spelen dan te zeuren over nepbont. Voor mij weer eentje van het kaliber vissenkom.......

 • no-profile-image

  Patrick

  @Berend, Ich danke dir Berend.
  Ein großes Kompliment für meine Weisheit.
  Ich hoffe, Ilse Aigner für Präsident
  Verständnis der wijshied ist darüber, behind the thrones of Wisdom.
  Sleep well, Berend there is always more to come!!
  Eternal losers as Stalin, Hitler, Mao und Pol Pot are history, but also most current political leaders or big industrial leaders and for sure Monsanto will be only a moment in the history books of the future to write.
  Sweet is the Victory, Sweet is the Wisdom.

 • no-profile-image

  Patrick

  Lol, Lol, niemand wil een crisis, of wilde een crisis, en toch is ie er gekomen ondanks alle geleerden die van ons belastinggeld de dienst uit maken.
  De huidige instituten, en meesté polieke leiders hebben geen benul wat er gebeurd of hoe ze het aan moeten pakken. Het hele monitaire systeem zal veranderd moeten worden, dat is nogal wat, als dat niet gebeurd zitten we snel in een ongekende spiraal voor de complete mensheid. Je moet terug naar hoe het is opgezet, elimineer de essentie en bouw het weer op.
  Voor de landbouw ook, ik sta nog steeeds versteld van de losers in jullie organisaties en politiek die jullie moeten verteggenwoordigen. Dat is totaal respectloos, en ik zal herhalen hoe belangrijk ik voedsel vind en haar producenten, enorm, enorm belangrijk.
  Ook jullie eigen PVV en werldwijd die achterlijke lobbiesten zijn te ver doorgeschoten in ongekend hebzucht, ook dat is een kern van de crisis en zal snel moeten worden ingezien en vervangen moeten worden.

 • no-profile-image

  kwekje@hotmail.com

  En M.Thieme, heeft bij die vragen weer een hoop belastingeld verneukt.
  Snappen de normale burgers,dat ook?
  Dus straks niet zeuren,als belasting omhoog gaat

 • no-profile-image

  Patrick

  Inzicht in samenlevingen beginnen bij morele vragen. Uitstekende vraag dus aan Verburg. Dan officieel hebben we een democratie. En helaas in deze democratie,wat het stiekem niet is, moeten mensen als Verburg scherp gehouden worden aangeyien zij een eenzijdig beeld heeft van democratie.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.