Home

Achtergrond 272 x bekeken

Bodegraven wint veebeoordeling in Zuid-Holland

De Veeteeltstudieclub uit Bodegraven heeft gisteren de Zuid-Hollandse finale in de voorronde van de Champions League veebeoordelen gewonnen. Deze veeteeltstudieclub mag daarom deelnemen aan de landelijke wedstrijd veebeoordelen.

De landelijke finale van de Champions League veebeoordelen vindt plaats op zaterdag 14 maart 2009 bij de familie Kooymans in het Drentse Oosterhesselen. De organisatie van deze finale is in handen van Veeteeltstudieclub Dalen, omdat deze club vorig jaar de landelijke finale had gewonnen.

Bodegraven won de Zuid-Hollandse veebeoordelingswedstrijd na een zinderende finale, meldt het dagblad AD op zijn website. "De punten van nummer een, twee en drie lagen na de zesde ronde nog vlakbij elkaar. Het verschil in de finale was uiteindelijk elf punten, dat is best wel weinig", zegt Wilbert van der Post van de organisatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.