Home

Achtergrond 194 x bekeken 2 reacties

'Nova belicht Q-koorts maar van één kant'

Q-koorts is in Nova te veel van één kant belicht, zegt Jan van Lokven, voorzitter van de LTO-vakgroep Geitenhouderij in reactie op het tv-programma vrijdagavond.

Dat meldt Nieuwe Oogst. In de berichtgeving van Nova werd ingegaan op de stand van zaken rond Q-koorts. "Het programma gaat voorbij aan alle inspanningen van de sector", vindt Van Lokven. "Als je ziet wat er door de sector is gepresteerd rond een ziekte waar we nog weinig van wisten, dan heeft deze een grote prestatie geleverd.

Zie ook: Kwart van geitenbedrijven besmet met Q-koorts

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Dat nova de zaak van 1 kant belicht is wel duidelijk van deze omroep Maar wat doet boerderij redactie eigenlijk Volgens mij precies hetzelde Ook vaak de zaak van i kant belichten en zelf denken hoe de zaak in elkaar steekt Teveel voorbeelden om op te noemen Dus redactie voor je wat over een ander zegt steek de hand in eigen boezem

 • no-profile-image

  Bezorgde burger

  Nova laat de resultaten zien: zieke en dode mensen. Daar gaat het om.
  Als deze besmetting in Den Haag was geweest dan waren die bedrijven allang geruimd.

Of registreer je om te kunnen reageren.