Home

Achtergrond 161 x bekeken

Laura wil schooljaar afmaken

De 14-jarige zeilster Laura Dekker vindt het verstandiger om eerst haar schooljaar af te maken voor ze haar solozeilreis begint.

Dat zegt ze vanavond in een interview met het Jeugdjournaal. In het enige interview dat het meisje geeft aan de media, vertelt ze dat er veel is gebeurd de afgelopen maanden. ,,Ik heb veel onderzoeken meegemaakt. Dat was best lastig en vooral lang stilzitten, maar ik heb geprobeerd alles zo goed mogelijk uit te leggen.''

Ze wil wachten tot eind mei om haar zeiltocht te beginnen. ,,Het is nu toch slecht weer en er moet nog veel geregeld worden'', zegt Laura.

Volgens de woordvoerster van de familie zijn er tientallen aanbiedingen binnengekomen om Laura's reis te verfilmen, een boek uit te geven of er een serie van te maken. ,,We zijn nog niet op aanbiedingen ingegaan'', aldus de woordvoerster.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.