Home

Achtergrond 247 x bekeken

Almere laat zaak tegen Nuon niet rusten

De gemeente Almere laat de zaak tegen energieleverancier Nuon niet rusten en gaat in hoger beroep.

Dat maakte een woordvoerder vrijdag bekend. Almere vindt de prijzen van de stadsverwarming te hoog, maar de rechter was het hiermee niet eens.

Inwoners van Almere die zijn aangesloten op stadsverwarming, betalen meer dan bewoners van gasgestookte woningen. Dat is niet volgens de afspraak, stelt de gemeente. In een overeenkomst tussen Nuon en Almere is volgens de gemeente vastgelegd dat stadsverwarming juist goedkoper zou zijn. De rechtbank in Arnhem oordeelde in augustus dat niet kan worden aangenomen dat Nuon fouten heeft gemaakt bij het berekenen van het tarief.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.