Home

Achtergrond 631 x bekeken 2 reacties

Werk in fruitteelt erg gezond

Afgaand op het lage verzuim dat de sector kent, is werken in de fruitteelt goed voor de gezondheid. Uit cijfers van de agrarische arbodienst Stigas blijkt dat de eerste drie kwartalen van 2008 slechts 0,8 procent van de werknemers zich ziek meldde.

In 2007 was dat nog 1 procent. "De fruitteelt heeft al jarenlang het laagste percentage thuisblijvers van alle agrarische sectoren", meldt het blad Fruitteelt.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    dirk

    stukje mentaliteit?

  • no-profile-image

    .

    Gek hoor, met al die bestrijdingsmiddelen waar we mee omgaan zou een ander beeld te zien moeten zijn. Of gaan we er heel verantwoord mee om en zijn de schadelijke effecten voor mens en milieu zwaar overtrokken?

Of registreer je om te kunnen reageren.