Home

Achtergrond 204 x bekeken

Vakantiebeurs weer open

De Vakantiebeurs in Utrecht opent vanmorgen om 10 uur weer haar deuren voor het publiek.

Ruim 1500 standhouders uit 150 landen zijn in de Jaarbeurs present om hun mooiste plekjes aan te prijzen. Behalve veel reisorganisaties doen dat ook veel landen en steden.

Voor het eerst is er op de beurs een gastland. Cuba heeft de primeur en laat alle vakantiemogelijkheden van het eiland zien. Gezondopreis.nl is hoofdsponsor. In een grote stand wordt er gratis medisch reisadvies gegeven.

Extra aandacht is er dit jaar voor vakantie in eigen land. Speciaal voor gezinnen met kinderen is er de route Kids & Go. De tocht gaat langs stands met gezinsvakanties. De Vakantiebeurs duurt tot en met zondag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.