Home

Achtergrond 198 x bekeken

Tijdelijke dooi, 0-5 graden

Vandaag is het een grijze dag. Soms valt er wat regen. De temperatuur loopt op naar 0-5 graden. Vanavond en vannacht keert de winter terug met sneeuw en vorst. Morgen wordt een zonnige, maar gure, winterdag.

Dat meldt weerstation WeerOnline. Vanmiddag is het bewolkt en ten noorden van de grote rivieren valt soms wat lichte regen; in het oosten soms ook wat natte sneeuw. De temperatuur komt uit tussen 5 graden in het noordwesten en 0 graden in Zuid-Limburg. De wind is westelijk en meest matig van kracht.

Vanavond wordt het vanuit het noordoosten kouder, aldus WeeerOnline. De wind draait naar het noordoosten en de neerslag gaat op veel plekken van regen over in sneeuw. In het oosten kan de sneeuw blijven liggen. In de tweede helft van de nacht kan het ook in het zuiden wit worden. In het noordoosten klaart het dan al breed op en duikt het kwik nog ruim onder 0.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.