Home

Achtergrond 195 x bekeken

Promotieprijs NOP voor tulpenfestival

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Noordoostpolder is de 'Promotieprijs Noordoostpolder 2008' uitgereikt aan het 'Countustulpenfestival'.

Een belangrijk onderdeel van het festival zijn de tulpenroutes door de Noordoostpolder voor auto's en fietsers. Daarin zijn onder andere opgenomen de Showtuin en het infocentrum van de Stichting Kleurrijk Flevoland. De tulpenroutes zijn uitgezet en bewegwijzerd met behulp van de KAVB kring Flevoland.

Het festival trok vorig jaar ongeveer 50.000 bezoekers uit ruim dertig landen. Daarnaast wisten ook filmploegen uit onder andere China en Japan de route en de showtuin te vinden.Tientallen bussen en ongeveer 30.000 auto's reden de route van 2008.

De prijs bestaat naast een oorkonde, uit een beeldje in brons en 1000 euro. Dat bedrag zal worden ingezet voor verdere promotie activiteiten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.