Home

Achtergrond 661 x bekeken 4 reacties

Obama dineert in hamburgertent

De tot president gekozen Democraat Barack Obama is gisteren verrassend opgedoken in een populaire hamburgertent in Washington.

Obama lunchte onaangekondigd in Ben's Chili Bowl samen met de burgemeester van Washington, Adrian Fenty. Ben's Chili Bowl is al vijftig jaar een begrip in Washington als het gaat om gewoon en snel Amerikaans eten.

Het was voor Obama de eerste keer in Ben's Chili Bowl. Hij genoot er een Chili Half-Smoke, zei Fenty later tegen de omroep NBC. Dat is een broodje met worst, mosterd, ui en Spaanse pepers. Het werd geserveerd met frites.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Harry Wipstat

  Tjonge jonge.... dit is nou nieuws waar ik echt op zit te wachten in het Agrarisch Dagblad. Is het jullie bedoeling om het abonnee-aantal snel te laten zakken???

 • no-profile-image

  Jelle

  s'werelds belangrijkste man eet een hamburger, direkte steun van deze man aan de amerikaanse vleesproducenten. Marianne zal hem de hand niet schudden. Leve Obama. Volgens Youp een echte fries.

 • no-profile-image

  willem

  Waar slaat dat nu op Harry?, Dit geeft aan dat Obama een gewoon iemand is, afkomstig uit een gewoon arbeiders gezin en ze niet hoog voor de kont heeft zo we dat hier zeggen. Bush zou zoiets niet doen dat is te laag voor hem.
  Ik wens Obama veel sterkte nu Hij als president moet beginnen in een land die
  door Bush met zijn oorlogdrift naar de kloten is geholpen.

 • no-profile-image

  arie

  Leuk en wel beste Willem, maar dit hoort toch meer thuis in de privé-pagina's van de telegraaf. De connectie met onze landbouwsector zie ik, met Harry, ook niet zo.

Of registreer je om te kunnen reageren.