Home

Achtergrond 136 x bekeken

Nieuw platform voor talentvolle ondernemers

The Farm richt op 29 januari een nieuw bedrijf op: Whereisthefarm.

De onderneming brengt volgens het Tilburgse bedrijf via internet en een jaarlijkse conferentie talentvolle ondernemers en gescreende investeerders bij elkaar.

Whereisthefarm gaat officieel van start op het SBO Sustainability jaarcongres. Daar, in het Philips-stadion, wordt alle deelnemers een aandeel aangeboden, in ruil voor het bijdragen van geld of expertise. Na het eerste jaar moet Whereisthefarm winst gaan opleveren.

The Farm levert marketingconcepten aan organisaties als Biologica en handelsbedrijf Eosta. Zo ontworp The Farm het 'adopteer een kip'-concept. Het bedrijf neemt ook deel aan nieuwe, innovatieve ondernemingen. Momenteel onderzoekt The Farm het op de markt brengen van yoghurt van buffelmelk.

Of registreer je om te kunnen reageren.