Home

Achtergrond 359 x bekeken 2 reacties

Hogere omzet voor keurslager

De Keurslagers hebben voor het eerst in acht jaar de klantenkring zien groeien. De omzet nam toe met 6 procent.

Dat meldt Elsevier Retail. Het aantal klanten van de Keurslager daalde al jaren, tot afgelopen jaar.

"'Consumenten gaan niet meer voor de boodschappen met de laagste prijs. Consumenten gaan voor een goed stuk vlees van hoge kwaliteit. De versheid van de producten speelt hierbij een belangrijke rol, en daarvoor kun je nu eenmaal niet in de supermarkt terecht", aldus Ruud Bakker, directeur Vereniging van Keurslagers.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    louis

    in u artikel beweerd r bakker dat je bij de supermarkten geen goed en vers stukje vlees kan krijgen nou dan heeft hij ze ogen in ze zak zitten want de omzet snelheid is vele malen meer dan bij de keurslagers en daar komt nog bij dat er wel deglijk een goed stukje vlees is te krijgen in de supermarkt en dat voor een redelijke prijs en niet zoals bij de keurslager

  • no-profile-image

    oostlander

    Beetje dom RUUD BAKKER dat kost klanten!

Of registreer je om te kunnen reageren.