Home

Achtergrond 183 x bekeken

Grootscheepse controle vrachtverkeer bij Rotterdam

Bij een grootscheepse transportcontrole op de snelwegen rond Rotterdam heeft de verkeerspolitie dinsdag 150 vrachtwagens gecontroleerd en 39 bekeuringen uitgedeeld.

Drie chauffeurs mochten niet verder rijden omdat zij te lang hadden gereden. Een bestuurder moest zijn voertuig laten staan omdat het veel te zwaar was beladen, zo heeft het Korps landelijke politiediensten gemeld.

Er werden bekeuringen uitgeschreven voor overtredingen variërend van het rijden zonder het juiste rijbewijs, het negeren van het tunnelverbod of het niet goed vastzetten van de lading. De hoogste boete -10.350 euro - was voor een buitenlandse chauffeur die afval vervoerde zonder vergunning en zonder de juiste documenten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.