Home

Achtergrond 210 x bekeken 1 reactie

Gemeenteraad Wierden blijft bij eis

De Wierdense gemeenteraad blijft bij de eis dat in haar Landbouwontwikkelingsgebieden slechts twee bedrijven kunnen worden gevestigd.

Hiermee gaat de gemeenteraad de confrontatie aan met de provincie Overijssel. Het provinciebestuur floot het gemeentebestuur van Wierden eerder al terug en eiste dat Wierden ruimte maakt voor vijf bedrijven per LOG.

Het college van B en W ontwikkelde een nieuw plan waarbij vijf bedrijven in de LOG’s kunnen worden gevestigd. Lokale bedrijven en bedrijven die moeten wijken voor de natuur krijgen hierbij voorrang. Dinsdagavond bleek dat de gemeenteraad echter vasthoudt aan haar eerdere standpunt.

Eén reactie

  • no-profile-image

    wierdenaar

    goh, wierden weer roomser als de paus.....

Of registreer je om te kunnen reageren.