Home

Achtergrond 212 x bekeken

Vrachtwagen met varkens gekanteld

Op de oprit naar rijksweg A17 ter hoogte van Klundert/Zevenbergen is in de nacht van maandag op dinsdag een aanhanger met varkens die achter een vrachtwagen hing gekanteld.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. De trailer belandde rond 00.30 uur op zijn kant.

Tientallen beesten zijn ontsnapt en wandelen nu over de oprit. De politie heeft een deel van de weg afgesloten en probeert de varkens weer te vangen. De dieren hebben de rijksweg zelf overigens niet bereikt.

In de aanhanger bevindt zich ook een aantal gewonde dieren, die vermoedelijk ter plekke moeten worden afgemaakt. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen plaatsvinden, is nog niet bekend. De chauffeur raakte niet gewond. De politie gaat ervan uit dat de weg in de loop van de nacht weer vrijgegeven kan worden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.