Home

Achtergrond 204 x bekeken

Opnieuw houdt Duitse postbode post achter

Opnieuw blijkt een Duitse postbode geen post te hebben bezorgd.

In haar woning in Flein bij Heilbronn vond de politie vandaag 49 vuilnis- en andere plastic zakken met enkele duizenden brieven. De politie besloot tot de actie nadat tientallen klachten over onbezorgde post waren binnengekomen. Het is nog een raadsel waarom de 48-jarige vrouw de post niet rondbracht. Alle poststukken waren nog dicht.

Begin deze maand pakte de politie in Frankfurt al een postbode op die meer dan een jaar zijn post niet had rondgebracht. Hij gooide de post weg of stapelde die op in zijn slaapkamer. De politie schatte dat de man zeker 20.000 brieven niet heeft bezorgd. Hij verklaarde overwerkt te zijn, omdat hij naast zijn baan als postbode in de avonduren zijn middelbare school probeerde af te ronden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.