Home

Achtergrond 194 x bekeken

Meer bezoekers voor I-demodagen

De I-Demodagen die vorige week werden gehouden in de Demokwekerij in Honselersdijk heeft 650 bezoekers gehad.

De I-demodagen werden voor de vierde keer gehouden. Peet van Adrichem, woordvoerder van de Demokwekerij ziet het aantal bezoekers de afgelopen jaren toenemen. "Vorig jaar waren het er 400." Hij ziet vooral dat telers, adviseurs in installatiebedrijven op de demodagen afkomen. "Bijna de helft van het aantal bezoekers was dit jaar teler. Ik moet zeggen dat ik er liever meer zie", zegt hij. Toch is het evenement geslaagd zo vinden de participanten van de Demokwekerij.

De bezoekers konden tijdens drie dagen lezingen bijwonen en zich op de hoogte laten stellen van de laatste ontwikkelingen in de glastuinbouw. Begin 2008 is het Fieldlab Glastuinbouw, opgezet door TNO, DLV plant, Fytagoras en INHOLLAND, participant geworden van de Demokwekerij. De officiële opening was ook vorige week. Doel van het Fieldlab Glastuinbouw, opgezet door TNO, DLV plant, Fytagoras en INHOLLAND, is de kennisinstellingen dichter bij de dagelijkse praktijk te brengen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.