Home

Achtergrond 356 x bekeken

Kubota introduceert nieuwe serie trekkers

Het Japanse merk Kubota gaat met een voor Europa compleet nieuwe serie trekkers de agrarische markt op.

De Vor Achterveld, importeur van Kubota in Nederland, voegt de nieuwe serie van 6 typen toe aan haar bestaande Kubota assortiment. Dat assortiment was tot nu toe vooral gericht op de markt van tuin en park, met onder andere compacte trekkers.

Met de nieuwe M-serie (M6040, M7040, M8540, M9540, M108S en M128X) betreden De Vor en Kubota de professionele agrarische markt. Van de M6040, de M7040 en de M8540 zijn ook smalspoortrekkers leverbaar. De serie werd afgelopen woensdag bij Kubota Europe in Parijs aan de Nederlandse agrarische pers voorgesteld.

De Vor Achterveld is bezig met het opzetten van een dealernetwerk in Nederland. Inmiddels zijn er in Nederland 10 dealers en dat moeten er op termijn 30 worden. De importeur stelt speciale eisen aan de dealers.

In Weekblad Groenten & Fruit binnenkort een uitgebreide beschrijving van de 6 typen en de verschillende uitvoeringen daarvan (in totaal zijn er 14 uitvoeringen in deze serie) en meer over hoe Kubota/De Vor Achterveld een plaats op de Nederlandse markt willen veroveren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.