Home

Achtergrond 183 x bekeken 1 reactie

Honderd varkens dood bij brand

In een varkensschuur in Odiliapeel zijn gisteravond na een brand ongeveer honderd dode varkens gevonden.

Een woordvoerder van de politie heeft dat vandaag gemeld. Het vuur brak rond tien uur uit en woedde in verschillende stallen. Van brandstichting is geen sprake maar vanwege verdachte omstandigheden is wel de Algemene Inspectiedienst (AID) ingeschakeld.

Het verhaal gaat dat verschillende varkens al waren overleden voor de brand. Een woordvoerster van de AID gaat niet in op het lopende onderzoek, maar zegt dat de dienst niet wordt ingeschakeld als vaststaat dat varkens door de brand zijn omgekomen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    heyaa!

    hmmm wel verdacht veel branden de laatste tijd vind ik, iemand een idee?

Of registreer je om te kunnen reageren.