Home

Achtergrond 168 x bekeken 1 reactie

FloraHolland verwacht geen omzetgroei dit jaar

FloraHolland gaat er vanuit dat de omzet dit jaar niet groeit. In plaats van één procent groei, heeft de veiling de omzetprognose bijgesteld naar nul procent.

Voor het eerst dit jaar is de cumulatieve omzet van de Nederlandse bloemenveilingen onder de nulgrens uitgekomen. Tot en met augustus zit de omzet met 0,4 procent in de min. Het consumentenvertrouwen is dalende en de export richting Engeland zit in een dip. Hierdoor blijven de resultaten achter.

FloraHolland ging aan het begin van het jaar uit van een omzetgroei van drie procent. Door de marktsituatie is de begroting tot twee keer naar beneden toe bijgesteld. Eerst naar één procent en nu dus naar nul procent.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    live

    De waarheid zal op 31 december -6 % zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.