Home

Achtergrond 158 x bekeken

Dief verkoopt gestolen laptop aan eigenaar

Een laptop stelen en vervolgens tegen de lamp lopen als je hem via internet aan de rechtmatige eigenaar probeert te verkopen.

Het overkwam een 31-jarige Amsterdammer onlangs in zijn woonplaats, maakte de politie vandaag bekend.

De man ontvreemdde de computer onlangs van een vrouw. Die ging zelf op onderzoek uit en zag de laptop te koop staan op een website voor tweedehands goederen. Ze maakte de dief wijs dat ze het gestolen voorwerp wilde kopen en sprak maandagavond met hem af in de Wibautstraat in Amsterdam.

In plaats van de vrouw wachten agenten in burger de crimineel op. Toen hij de computer liet zien, sloegen ze hem in de boeien. In de woning van de dief bleek nog een hoeveelheid sieraden te liggen, die de politie in beslag nam.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.