Home

Achtergrond 233 x bekeken

'CSM absolute hit op de beurs'

In het huidige beursklimaat zijn aandelen uit de gratie.

De analisten van ING bieden houvast, zij hebben een lijst van aandelen opgesteld waar de belegger de komende maanden niet omheen kan. Conclusie: zet je geld in op olie- en voedingsgerelateerde aandelen en vergeet banken en technologiebedrijven. De toppers van ING voor de tweede helft van dit jaar op de beurs in Amsterdam zijn siliciumproducent AMG (gebruikt in zonnepanelen), baggeraar Boskalis, vitaminefabrikant DSM, bodemonderzoeker Fugro en kunstgrasfabrikant Ten Cate. De absolute hit op de beurs wordt CSM, producent van bakkerijproducten en melkzuur.

ING heeft bij de keuze van de favoriete fondsen behalve naar de strategie van het bedrijf gekeken naar de mate waarin ze bestand zijn tegen de huidige onrustige marktomstandigheden, ofwel in hoeverre ze 'recessieproof' zijn. Verder zijn de prestaties van de aandelen op de beurs in het verleden meegenomen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.