Home

Achtergrond 350 x bekeken 1 reactie

Bert-Jan Ruumpol

Bert-Jan Ruumpol, algemeen directeur bij ForFarmers, is benoemd in het algemeen bestuur van de Deutsche Verband Tiernahrung (DVT).

Hij is daarmee de eerste buitenlandse vertegenwoordiger in het hoofdbestuur van de DVT. Die organisatie is vergelijkbaar met de Nederlandse vereniging voor de diervoederindustrie (Nevedi). Ruim 290 (meng-)voerbedrijven zijn aangesloten bij de DVT. De leden produceren bijna 70% van de in Duitsland verkochte hoeveelheid mengvoer.

ForFarmers
zet inmiddels bijna de helft van haar afzet mengvoeders (totaal 2,4 miljoen ton) af in Duitsland. Onder andere via Bela Mischfutter in Langförden, ForFarmers Hamburg, ForFarmers BM in Rapshagen en Bela-Thesing in Rees.

ForFarmers heeft een omzet van €750 miljoen. De afzet van voeders is bijna drie miljoen ton, waarvan 2,4 miljoen ton mengvoeders. Het bedrijf heeft ruim 600 medewerkers,

Foto

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  C.de Ruiter

  Goedemorgen,

  Voor de lossing in Rees hebben jullie toch wel het slechtste plek uitgekozen.

  Ondanks dat de mensen hier vriendelijk zijn en hun werk naar behoren doen, is er aan de veiligheid hier voor de werknemers niet gedacht.
  De schepen komen aan en kunnen niet aan de wal dit is geen normale en een gevaarlijke situatie.
  De mensen die aan boord moeten om hun werk te doen kunnen dit niet eens met het materiaal van de firma zelf!

  We gaan hier eens een melding van maken bij een instantie die daar verantwoordelijk voor is. Misschien verbeterd de situatie.

  Met vr. gr. Caroline de Ruiter

Of registreer je om te kunnen reageren.