Home

Achtergrond 210 x bekeken 3 reacties

Al Gore komt 14 oktober naar Nederland

Twee jaar na zijn film 'An Inconvenient Truth' brengt Al Gore op 14 oktober opnieuw een bezoek aan Nederland.

De voormalige Amerikaanse vice-president komt niet vertellen waarom klimaatverandering een probleem is, maar hoe het aangepakt kan worden. Gore zal in het Event Centre in Aalsmeer een toespraak houden voor ruim 2.000 aanwezigen waaronder politici, jongeren, bestuurders, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en van maatschappelijke organisaties. Aansluitend zal een plenaire discussie plaatsvinden.

De initiatiefnemer van Gore's bezoek is Maurits Groen, directeur van MGMC, die twee jaar geleden de Nederlandse vertaling en uitgave van het boek 'An Inconvenient Truth; verzorgde. Maurits Groen organiseert het bezoek van 14 oktober in samenwerking met de Urgenda, een onafhankelijke organisatie die duurzame initiatieven stimuleert en ondersteunt.

Al Gore bezoekt niet de kassen van Agriport A7. Dit bericht stond namelijk eerder vermeld.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  A.H. van Engelen

  Ik smeek deze stichting onze vriend Al Gore vriendelijk te verzoeken niet te komen naar ons land. Deze onverantwoordelijk bezig zijnde mijnheer verdient niet zo serieus genomen te worden dat hij - uitgerekend- in ons land moet komen. Laat hem maar gewoon in Amerika blijven en lekker in zijn tuin zitten.

 • no-profile-image

  JanZ

  Laat die hypocriet toch a.u.b. blijven waar hij is. Ik snap uberhaupt niet dat er tuinders daar in Agriport zijn die zo'n man op het bedrijf willen. En dan die stichting Urgenda, wat is dat voor volk ? Weer een van de vele praatclubjes van "wij willen dit en men moet dat en wij vinden zus en zo. Het wordt allemaal zo gemakkelijk gesteld:"Over 5 jaar MOETEN er 50 projecten te bewonderen zijn". MOETEN???????? Wie MOET hier wat
  En zo lees je zoveel. Er wordt vaak gemakshalve maar aan voorbij gegaan wie dat dan allemaal maar MOET zien te realiseren: de betreffende ondernemers.Nou voor mij kunnen dergelijke clubjes de boom in! Sterker nog: MOETEN de boom in.

 • no-profile-image

  live

  "Uber draaikont"wil hem maar al te graag ontvangen

Of registreer je om te kunnen reageren.