Home

Achtergrond 141 x bekeken 1 reactie

Zielige krokodil blijkt van was

De Belgische dierenorganisatie Gaia sprak er gisteren schande van: in de Belgische dierentuinen is het bijzonder slecht gesteld met de levensomstandigheden van de dieren.

Maar nu blijkt dat Gaia zich op zeker één punt ernstig heeft vergist. Want de krokodillen die volgens Gaia in het dierenpark in het Waalse Aywaille geen enkele schuilplaats hebben, blijken nepkrokodillen van was te zijn. Dat schrijft de lokale krant La Meuse vandaag.

Volgens de directeur van het park zegt het incident veel over het onderzoek van de dierenorganisatie. La Meuse citeert een geschrokken Gaia-voorzitter Michel Vandenbosch: "Van de plaats waar we stonden, was het moeilijk te zien dat de krokodillen vals waren.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    pffff

    tja, dierenactivisten.
    onwaarheden in de media slingeren, voordat ze zelf de eigenlijke waarheid kennen.
    Nee, ze kunnen beter zelf een schuilplaats zoeken

Of registreer je om te kunnen reageren.