Home

Achtergrond 173 x bekeken

Westland blij met terugkeer smiley

Het 'smileymatrixbord' dat vorige week in De Lier verdween, is teruggevonden.

Het bord met de smiley attendeert weggebruikers op hun snelheid. De gemeente hangt het bord binnenkort weer op in een locatie in het Westland.

Het bord aan de Veilingweg in De Lier werd door onbekenden ontvreemd. Een bewoonster van de Vreeburchlaan uit die plaats zag het opeens in haar voortuin liggen. De gemeente heeft geen idee hoe het bord daar is terechtgekomen, liet zij dinsdag weten.

De smiley heeft als doel het gedrag van de weggebruikers te beïnvloeden door de snelheid, waarmee ze rijden, te beoordelen. Hardrijders krijgen een treurige smiley te zien. Als men zich aan de maximumsnelheid houdt, lacht de smiley.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.