Home

Achtergrond 218 x bekeken 1 reactie

Vrouw achter barbecue bakt meer groente

Het is tijd voor vrouwen om de controle over de barbecue over te nemen van de man.

Mannen zijn misschien verzot op grote hoeveelheden verbrand vlees en saus, vrouwen kunnen het dieet verrijken door ook paprika te roosteren, of champignons en pruimtomaatjes op de bakplaat te leggen. Zeker omdat het barbecueseizoen samenvalt met de bikinitijd hebben vrouwen behoefte aan een ander type barbecue. Dat is in ieder geval het uitgangspunt in de campagne Bar-B-girl van de Britse Eat in Colour campagne.

De campagne zet zich af tegen het traditionele rolpatroon waarbij mannen bij de barbecue de vrouw een middag vrijgegeven. Althans dat zeggen ze. Mannen zorgen dan wel voor de houtskool, maar het blijft de vrouw die de boodschappen doet, de salade maakt, de tafel dekt en weer opruimt. De Bar-B-girl campagne moet aan al deze zaken een einde maken.

Eén reactie

  • no-profile-image

    ingrid

    mannen kunnen inderdaad niet veel,maar laat ze in de waan dat ze goed kunnen bb anders doen ze helemaal niets!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.