Home

Achtergrond 204 x bekeken

'Van Dijk Educatie vakantiewerkgever van het jaar'

De jongerenorganisatie van vakcentrale CNV heeft Van Dijk Educatie uit Kampen tot Vakantiewerkgever van het jaar uitgeroepen.

Vandaag lieten CNV Jongeren en Van Dijk dat weten. De jongerenorganisatie van het CNV hield de afgelopen maanden via internet een onderzoek waarbij vakantiewerkers hun werkgever konden beoordelen. De CNV Jongeren bezochten de hoogte genomineerden en verkozen het bedrijf in Kampen.

Volgens CNV Jongeren ligt bij het 'boekhuis' het salaris aanzienlijk boven het minimumloon, zijn de werkplekken veilig, worden de werknemers goed begeleid en worden behaalde doelen beloond met het verloten van cadeaus.

De afgelopen zomer werkten meer dan dan 3500 uitzendkrachten mee aan de logistieke verwerking van elf miljoen studieboeken en andere leermiddelen. Van Dijk werd gekozen uit acht genomineerden. Eervolle vermeldingen kregen kinderspeelparadijs Chimpie Champ uit Aalsmeer en Albert Hein XL in Helmond.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.