Home

Achtergrond 217 x bekeken 1 reactie

Nederland gastland Prognosfruit 2009

Nederland organiseert in augustus 2009 de internationale fruitconferentie Prognosfruit.

Dat is vanmiddag bekend gemaakt bij de afsluiting van Prognosfruit 2008 in Ashton in Engeland. De Nederlandse Fruittelersorganisatie (NFO) en koepel voor afzetorganisaties DPA dragen zorg voor de organisatie, zegt NFO-voorzitter Johan van Haarlem. Wat de locatie is voor de meerdaagse internationale bijeenkomst is nog niet bekend. Prognosfruit wordt gefinancierd door deelnemers en sponsors.

Eén reactie

  • no-profile-image

    A.B. Andela

    L.S.
    Reeds meerdere jaren ben ik deelnemrs aan Prognodfruit geweest en vermoed dat ik in de adresselijst van de organisatie ben opgenomen. Tot op heden heb ik nog niets vernomen van een registratieformulier of andere inhoudelijke publikaties. Als lid van de NFo lees ik uiteraard het blad Fruitteelt e zie wel vooraankondigingen maar geen concrete informatie. Wanneer kan ik dat verwachten?
    Met vr. groet, Antoon Andela

Of registreer je om te kunnen reageren.